onsdag 22 november 2017

Mentorstid vecka 47

Onsdagen den 6 december är det dags för årets SACO Studentmässa på Malmö Mässan Hyllie. Detta är obligatoriskt för eleverna i åk 3 att gå på och de är undervisningsfria från ca. kl. 12.00. Biljetterna de får är för eftermiddagen den 6 december. Närvarokontroll kommer att föras.

Eleverna måste registrera sig här snarast, vänligen påminn eleverna om detta, exempelvis under mentorstid: https://web.itmmobile.com/Saco/Student/malmo17/Pauliskolan 
Viktig info:
Appen Saco event innehåller all information du behöver inför och under ditt mässbesök. Har du ingen smartphone? Då kan du planera besöket på www.saco.se/sacomassor och orientera dig med den tryckta pocketguiden som du får på mässan. Biljetten får du då i Biljettakuten.
PLANERING AV BESÖKET
Förbered ditt besök med ”Matcha intressen” för att hitta utställare och seminarier som intresserar dig.  Markera det som verkar intressant så sparas det till din profil.
BILJETTEN
Om du har en gruppbiljett till mässan så finns den i din app när du har registrerat dig och loggat in.
När du klickar på ”Min biljett” väntar en rosa biljett.  Gå in där det är skyltat Gruppbiljett så ska din biljett slå om till turkos. Nu är du incheckad och din närvaro registrerad. Funkar det inte? Knappa in koden som skyltas vid ingången. Fortfarande problem? Gå till Biljettakuten.
INNEHÅLL I APPEN
I appen hittar du information om utställarna, seminarieprogrammet och klasstävlingen Schemajakten. Där finns också en interaktiv karta som gör det lättare att hitta på mässområdet.
LADDA MOBILEN PÅ MÄSSAN
Du kan ladda din mobil på mässan och där finns gratis Wi-Fi för  besökare.
Vänliga hälsningar
Linn Rasmusson och Kaltrina Mehmedi
SYV Pauliskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar